WEBBSHOP

Den 21 januari är det premiär för Kullans Webbshop! Här hittar ni en härlig blandning av ”Naturens Vackra”, dvs fårskinn, ulldesign, textil, garn, keramik, dofter och smaker.

Under våren planeras även att lägga till charkvaror för beställning men nu ska vi först testa så att alla leveranser fungerar innan vi lägger till kylvarorna! Det här ska bli spännande…. 🙂

Varmt välkomna att kika in!

SM-Guld till Kullans Lycka

På Chark-SM den 8 november tilldelades Kullans Lycka två guldutmärkelser. Så fantastiskt roligt!
Det var ”Får- och lammkorv Chili” och ”Får- och lammkorv Ramslök” som fick varsin guldmedalj.

Det här blir också en bekräftelse på Kullans Lyckas kall…. att göra något gott av får och lamm från Skaraborg. Att produkter med hög kötthalt, lite kryddor och massor av kärlek är en riktig vinnare.

Äkta och ärligt.

Tack alla ni kunder som väljer Kullans Lycka!

Möt våren med kreativitet

Nu finns 2019 års kursutbud i fårskinnssömnad under fliken ”Kurser”. Här finns möjlighet att gå allt från en kvällskurs till helgkurs för att hitta din egen nivå på kreativt skapande. !

 

 

 

 

 

Så en gammal nyhet som får ”hänga kvar ett tag till”… av ren och pur stolthet 😉

Årets lokala livsmedelsproducent i Skaraborg 2017

I samband med Matfestivalen i Skövde i slutet av augusti 2017 blev Kullans Lycka utsedd till ”Årets lokala livsmedelsproducent i Skaraborg 2017”. Ett pris instiftat av Hushållningssällskapet, Lokalproducerat i Väst och Next Skövde. Vilken ära – och vilken överraskning. Överlycklig!

I juryns motivering stod: ”Årets lokala livsmedelsproducent i Skaraborg utmärker sig med sin vilja att lyfta den lokala maten, både sina egna produkter och andras. Samtidigt har producenten under 2017 satsat helhjärtat på sitt eget företagande och med stor entusiasm tagit sig an nya utmaningar ur ett hållbart perspektiv. Med sin närvaro i sociala medier visar hon på ett personligt och äkta engagemang både för djur, natur och sin egen Lycka.”

Tack! Tusen tack!!